CE SPUN MEDICII
DESPRE PROfertil®

Prim. Univ.-Doz. Dr. Martin Imhof,
Gynäkologe, Chefarzt Klinikum Korneuburg, IMI Zentrum für Kinderwunsch

Dr. Martin Imhof

Gynecologist, Chief Physician at Korneuburg Clinic / IMI Center for Fertility

«Cauzele ale infertilității pot fi întâlnite la fel de des în cazul bărbaților ca și în cazul femeilor. Aceasta înseamnă că este foarte important să se testeze sperma, să se facă o spermogramă, în faza inițială a tratamentului. Dacă se dovedește ca infertilitatea este de cauză masculină, terapia antioxidantă poate îmbunătăți semnificativ parametrii spermogramei. Eficacitatea formulei speciale furnizate de PROFERTIL® a fost demonstrată în studiile clinice cu peste o mie de pacienți. Rezultatele remarcabile ale acestor studii sunt, probabil, cel mai convingător motiv pentru a prescrie produsul în cazuri de infertilitate masculină.»

Facharzt für Urologie / Vorstand der Urologischen Abteilung, Landesklinikum Thermenregion Baden

Dr. Claus Riedl

Specialist in Urology / Director of the Urology Department at Landesklinikum Thermenregion Baden

«O importanță deosebită se acordă „fragmentării ADN-ului de la nivelul spermatozoizilor”, fiind și subiectul multor cercetări actuale. Deși producția de spermatozoizi este inepuizabilă, calitatea acestora scade odată cu vârsta. Studiile au arătat că PROFERTIL® protejează spermatozoizii împotriva deteriorării materialului genetic (ADN). „ADN-ul fragmentat” este din ce în ce mai prezent în producția de spermatozoizi a bărbaților cu vârsta de peste 35 de ani. Aceasta înseamnă că PROFERTIL® protejează materialul genetic pe care îl transmitem generației următoare și oferă cele mai bune condiții pentru un început bun în viață al copiilor noștrii.»

Univ.Prof. Dr. Wilfried Feichtinger, IVF Institut für Kinderwunsch, Wien / Wunschbaby, Institut Feichtinger

Dr. Wilfried Feichtinger

IVF Institute for Fertility, Vienna / Wunschbaby, Institute Feichtinger

«Jumătate din cauzele infertilității se întâlnesc la bărbați, iar o proporție semnificativă dintre acestea sunt asociate cu rezultate scăzute ale spermogramei. Dacă este posibil să se confirme, în continuare, efectele promițătoare asupra numărului și calității spermatozoizilor ale acestui aliment destinat unor scopuri medicale speciale demonstrat în studiul lui Imhof, s-ar putea reduce efortul medical necesar pentru infertilitatea masculină sau, în mod ideal, ar face inutil tratamentul fertilității.»

Dr. Josef Zech, Private KinderwunschClinic, Innsbruck / Private Kinderwunsch Clinic, Dres. med.

Dr. Josef Zech

Private Fertility Clinic, Innsbruck / Private Fertility Clinic, Dres. med.

«În cei 25 de ani ai mei de medic specialist în reproducerea umană, am avut multe încercări, frustrante, de a îmbunătăți calitatea materialului seminal ejaculat, cu ajutorul medicației. PROFERTIL® este, în opinia mea, prima combinație, verificabilă din punct de vedere științific, de ingrediente active care îmbunătățește calitatea spermatozoizilor. Oligo-terato-astenospermia este doar o parte a „factorului masculin”. Sunt convins că vor exista, în viitor, mai multe aspecte măsurabile care vor beneficia de astfel de micronutrienți.»

Dr. Erik Randall Huber, FEBU / Facharzt für Urologie

Dr. Erik Randall Huber

FEBU / Specialist in Urology

«Cauze fizice (căldură, traume), chimice (fumat, medicamente), anatomice (varicocel) și cauze infecțioase pot duce la ruperea catenelor de ADN de la nivelul spermatozoizilor. Astfel de spermatozoizi au o capacitate limitată de a fecunda un ovul și, dacă o fac, prezintă un risc mult mai mare de avort spontan. Noi cercetări științifice arată că aproximativ jumătate din toate cuplurile fără copii prezintă fragmentări ale ADN-ului de la nivelul spermatozoizilor. Analiza gradului de fragmentare a ADN-ului spermatozoizilor este, prin urmare, o completare importantă la spermogramă. Cu toate acestea, este și mai important să oferim o terapie adecvată pentru aceste cazuri pentru a împlini dorința de a avea copii.

Studiul „Indicele de fragmentare a ADN-ului scade după suplimentarea cu micronutrienți” a demonstrat că PROFERTIL® a redus semnificativ fragmentarea ADN-ului spermatozoizilor după 3 luni de utilizare. Cu PROFERTIL®, care are eficacitate dovedită științific, urologii pot oferi pacienților lor o opțiune de terapie pacienților cu infertilitate idiopatică.»